Újraélesztés

Újraélesztés oktatása minden szinten (BLS, XBLS, ALS)

Ön tudta, hogy Magyarországon a lakosság alig  néhány %-a rendelkezik az újraélesztéssel kapcsolatos ismeretekkel?

Az újraélesztés nem képesítés, hanem készség kérdése, amit bárki könnyen és gyorsan el tud sajátítani néhány óra gyakorlással.

Az oktatásokat nemzetközi vizsgával (ERC) rendelkező mentőtisztek, mentőorvosok végzik, így az ismeretanyaga megfelel a nemzetközi és hazai irányelveknek.

Célunk, hogy minden egyes résztvevő a képzést követően képes legyen egy eszméletlen beteg ellátására, az újraélesztés elkezdésére és az esetleg rendelkezésre álló egyszerű eszközök használatára.

Elméleti és gyakorlati képzéssel azokat a területeket – keringésmegállás, lélegeztetés, korai defibrillálás – hangsúlyozzuk ki, melyek révén Európa szerte több százezer embernek lehetne túlélési esélyt adni, ha a szemtanú észlelné a keringés leállását, segítséget kérne, és azonnali újraélesztést kezdene. A gyakorlatorientált képzés kis csoportokban zajlik, mely során AMBU gyakorlóbabán minden résztvevőnek alkalma nyílik megtapasztalni és megtanulni az eszméletvizsgálat lépéseit, a szükséges mellkasi kompresszió erősségét és tempóját, a lélegeztetés technikáját, valamint tanfolyamtól függően a félautomata defibrillátor használatát.

További információ és árajánlat kérése:

elsosegely.szeged@gmail.com

Telefon: +36 20 /433-3566